Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Dagtours & excursies (8) Tours & sightseeing (3)

Wat te doen in Tel Aviv

Zie alle 11 activiteiten in Tel Aviv

Leuke activiteiten in het mooie Tel Aviv

De Israëlische stad Tel Aviv biedt reizigers een diverse stedentrip. Aan de hand van prachtige monumenten kun je de rijke geschiedenis van de stad ontdekken, maar je kunt er ook heerlijk ontspannen op het strand of een avond uitgaan. Breng een bezoek aan het Palmach Museum, ontdek historische bezienswaardigheden in Jaffa of maak een wandeling over Jerusalem Beach. Het is bovendien mogelijk om diverse excursies vanuit Tel Aviv te ondernemen, bijvoorbeeld naar Jeruzalem.

Dingen om te doen in Tel Aviv

Je kunt diverse activiteiten in Tel Aviv ondernemen om een goed beeld van de stad te krijgen. Zo kun je meegaan met een sightseeing-tour met gids door Tel Aviv, waarbij je onder leiding van een gids de hoogtepunten van de stad ontdekt. Je komt onder meer langs het Museum van het Joodse Volk, het Rabinplein en Jaffa, een prachtige historische wijk. Na deze tour heb je veel van de bezienswaardigheden in Tel Aviv gezien. Je kunt in de stad bovendien erg goed shoppen. Er zijn verschillende leuke markten te vinden. Op de Jaffa vlooienmarkt kun je bijvoorbeeld kleding kopen en op de Shuk Hanamal de lekkerste lokale ingrediënten voor een lunch op het strand. Daarnaast is de Shuk Hacarmel een populaire bestemming om geurige kruiden te kopen. Ben je op zoek naar een fijne accommodatie op een goede locatie in de stad? Dan kun je eens kijken bij de hotels in Tel Aviv. Om de beste reisroute uit te kiezen, kun je daarnaast een blik werpen op de vluchten naar Tel Aviv.

Excursies buiten Tel Aviv

Het is bovendien mogelijk om veel activiteiten buiten Tel Aviv te ondernemen om nog meer van Israël te zien. Zo kun je kiezen voor een Bethlehem & Jeruzalem dagexcursie vanaf Tel Aviv. Tijdens deze dag krijg je veel bijzondere monumenten te zien, waaronder de Klaagmuur en de Heilige Grafkerk in Jeruzalem en de Geboortekerk in Bethlehem. Een andere optie is om op één dag de Dode Zee en Massada te bezoeken. Bij deze tour ga je naar de ruïnes van Massada, die bovenop een imposante rots liggen, en daarnaast kun je even relaxen in het heilzame water van de Dode Zee. Ook breng je een bezoek aan de Qumran-grotten, waar de Dode Zee-rollen zijn gevonden. Daarnaast is het mogelijk om naar Jericho te gaan, de langst bewoonde stad op aarde. Je kunt hier met de kabelbaan naar de top van de Berg van de Verzoeking gaan of het Paleis van Hisham uit de 8e eeuw bezoeken.