Begin van hoofdinhoud

Brussel

Wolkenkrabbers, Museums en Tours

Ontdek wat er allemaal te zien en te doen is in Brussel, zoals een historisch erfgoed, leuke winkels en populaire bezienswaardigheden, waaronder La Grand Place en Atomium.

Hoe geraak je in Brussel?

Ontdek wat er allemaal te zien en te doen is in Brussel, zoals een historisch erfgoed, leuke winkels en populaire bezienswaardigheden, waaronder La Grand Place en Atomium.

Activiteiten in Brussel

Kom meer te weten over de lokale geschiedenis tijdens je bezoek aan Atomium, een bekende historische plek in Laken. Ontdek de lokale kunst en de levendige festivals in dit culturele gebied.

Geniet van spannende achtbanen in Mini-Europe en ervaar waarom dit een favoriet amusementspark in Laken is. Ontdek de lokale kunst en de geweldige livemuziek in dit culturele gebied.

Kom meer te weten over de lokale geschiedenis tijdens je bezoek aan La Grand Place, een bekende historische plek in Brussel. Ontdek de levendige festivals of ga op een lokale tour in deze omgeving.

Kom meer te weten over de lokale geschiedenis tijdens je bezoek aan Manneken Pis, een bekende historische plek in Brussel. Als je je ogen eens echt goed de kost wil geven, zijn de fascinerende musea en de winkels hier echt een aanrader.

Belgisch Centrum voor het Beeldverhaal is een topmuseum in Brussel met een rijke geschiedenis. Ontdek de levendige festivals en de lokale kunst in dit culturele gebied.

Reis terug in de tijd en kom meer te weten over de lokale geschiedenis met een bezoek aan Sint-Michielskathedraal in Bovenstad. Ontdek de geweldige livemuziek in dit culturele gebied of ga hier op een lokale tour.

Kom meer te weten over de lokale geschiedenis tijdens je bezoek aan Koninklijk paleis van Brussel, een bekende historische plek in Bovenstad. Ontdek de geweldige livemuziek in dit culturele gebied of ga hier op een lokale tour.

Ontdek met een reis naar Warandepark het fantastische buitenleven in Bovenstad. Ontdek de lokale kunst in dit culturele gebied of ga hier op een lokale tour.

Beste wijken om te bezoeken in Brussel

Welke andere bestemmingen zijn vergelijkbaar met Brussel?

Ontdek vergelijkbare bestemmingen die je misschien leuk vindt