Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Tel Aviv is een levendige stad aan de Middellandse Zee in Israël. Stort je in het bruisende nachtleven, geniet van de zonnestralen op een van de stranden of bezoek een van de vele museums die de stad rijk is, zoals het Kunstmuseum van Tel Aviv. De stad heeft een goede verbinding met andere steden in de buurt, zodat je gemakkelijk een uitstapje kunt maken naar bijvoorbeeld Jeruzalem op ongeveer 40 minuten rijden.

Een geschikte auto voor Tel Aviv

Zoals in de meeste grote steden is het ov-netwerk van Tel Aviv goed. Wil je echter iets meer vrijheid genieten, dan kun je een auto huren. Via Expedia kun je dit gemakkelijk vooraf online regelen. Op de zoekpagina voor autoverhuur geef je allereerst de huurperiode op. Vervolgens kun je onder Geavanceerde opties eventueel het autotype, het verhuurbedrijf en speciale voorzieningen selecteren. Als je op de zoekknop klikt, worden alle huurauto's die aan je criteria voldoen weergegeven. Bovendien kun je op de overzichtpagina het aanbod nog verder filteren op bijvoorbeeld budget en de buurt waarin je de auto wilt ophalen en inleveren. In de linkerbovenhoek van het scherm, kun je met de kaartweergave in een oogopslag zien waar de verschillende verhuurders zijn gevestigd in de stad.

Autorijden in Tel Aviv

In Tel Aviv en andere steden kun je betaald parkeren in de blauwe zone, aangegeven met een blauw-witte stoeprand. Bij grijze stoepranden mag je gratis parkeren. Het is verstandig om een internationaal rijbewijs mee te nemen, maar niet verplicht. Houd er rekening mee dat je tijdens de sjabbat geen auto kunt ophalen of inleveren. Er rijdt op deze dag ook weinig openbaar vervoer. Als je er op uit wilt tijdens de sjabbat, is het belangrijk je auto tijdig op te halen. De wegen zijn op deze dag erg rustig. Tot is het van belang te informeren naar de regels van de verhuurder omtrent gebruik van de tolweg Highway 6 die langs Tel Aviv loopt.

Ontdek Tel Aviv

Ontdek Tel Aviv met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.