Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Oostende

Alle huurauto’s in Oostende

Oostende behoort met recht tot de beroemdste en meest geliefde badplaatsen van het land. De uitgestrekte stranden maken dit 's zomers tot een onweerstaanbare bestemming voor zonaanbidders uit binnen- en buitenland. Ook buiten het zomerseizoen valt er genoeg te beleven in Oostende, bijvoorbeeld met een bezoekje aan het Kunstmuseum aan Zee, ook wel bekend als Mu.ZEE, waar werken van allerlei Belgische kunstenaars te zien zijn. Aan het strand kun je het eeuwenoude Fort Napoleon bezichtigen, terwijl je in de stad onder meer het museumschip Mercator en de neogotische Sint-Petrus-en-Pauluskerk kunt bezoeken. Oostende is daarnaast gunstig gelegen, centraal tussen een aantal andere geliefde badplaatsen langs de kust en op korte afstand van Brugge, waardoor het een prima uitvalsbasis is voor een uitstapje in de omgeving. Met een huurauto in Oostende profiteer je van het gemak om te gaan en staan waar je maar wilt tijdens je vakantie aan de kust in West-Vlaanderen.

Keuze te over voor een voordelige huurauto in Oostende

Autoverhuurders vind je in Oostende zowel in de stad als bij de nabijgelegen Internationale Luchthaven Oostende-Brugge. Ook Brugge beschikt over meerdere verhuurmaatschappijen. Kies daarom voordat je begint met zoeken op Expedia.be vast waar en wanneer je de wagen wilt ophalen en inleveren. Zo kun je bijvoorbeeld de huurauto in Oostende afhalen en weer terugbrengen in Brugge, als daar een balie van dezelfde maatschappij is gevestigd. Ook kun je vast aangeven of je een voorkeur hebt voor een bepaald autotype. Zoek je een cabrio voor een zonnig tochtje langs de kust? Of toch liever een ruime gezinsauto waarin ook ruimte is voor de hond? Het kan allemaal. In Oostende heb je bovendien volop parkeergelegenheid, van betaalde parkings in het centrum tot gratis plekjes aan de rand van de stad.

In het scherm met de zoekresultaten kun je het overzicht afbakenen door bijvoorbeeld een maximale of minimale totaalprijs in te stellen. Je kunt bovendien aanvinken of je een voorkeur hebt voor een bepaalde verhuurmaatschappij en welke opties voor jou van belang zijn. Zo komt een auto met airconditioning waarschijnlijk goed van pas op warme zomerdagen. Ook heb je hier de keuze uit automaat of handgeschakeld en een beperkt of onbeperkt aantal kilometers. Door handig gebruik te maken van de zoekfilters is de perfecte wagen voor je uitstapje naar Oostende zo gevonden.

De leukste uitstapjes in de omgeving van Oostende

Is het wat te druk op het strand? Geen nood, met een huurauto in Oostende trek je er eenvoudig op uit naar andere leuke bestemmingen langs de kust. Stap in de wagen en kijk hoe het ervoor staat in plaatsen als De Panne en Knokke-Heist of ga voor een weekendje aan zee in Blankenberge. Ben je niet zo in de stemming voor zon, zee en strand, dan kun je altijd nog een dagje vol leuke activiteiten in Brugge plannen. Met je eigen auto ben je vrij om je vakantie in te vullen zoals jij dat wilt.

Ontdek Oostende

Ontdek Oostende met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.