Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Brussel

Alle huurauto’s in Brussel

Ontdek Brussel

Ontdek Brussel met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Brussel met Expedia

De Europese hoofdstad Brussel is een enorm veelzijdige stad met veel historisch erfgoed. Van de gebouwen van de EU en het Atomium tot het Koninklijk Paleis en de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele: oud en nieuw vormen hier een sterk contrast. Het historische hart van de stad is natuurlijk de Grote Markt met het Stadhuis en de rijkelijk versierde gildehuizen. Beklim de Kunstberg voor een prachtig panorama van de stad. Als je ook andere steden rondom Brussel wilt bezoeken, kan een huurauto erg handig zijn. Je reserveert je ideale huurauto in een handomdraai via Expedia.

Vind jouw huurauto in Brussel

Je kunt op veel verschillende plekken in Brussel een huurauto ophalen, waarbij je kunt kiezen uit zowel internationale als lokale bedrijven. Er zit een paar bedrijven in de buurt van het centrum, maar het grootste aanbod aan autoverhuurders vind je bij het treinstation Brussel-Zuid. Enkele grote autoverhuurders hebben meerdere vestigingen in de stad, wat het mogelijk maakt om je huurauto bijvoorbeeld in de Europese Wijk op te halen en bij het station Brussel-Zuid terug in te leveren.

Als je op onze website naar een huurauto in Brussel zoekt, krijg je niet alleen een duidelijk overzicht van de verschillende ophaallocaties, maar ook van alle specificaties. Je kunt de gevonden huurauto's gemakkelijk filteren op jouw voorkeuren. Als je van plan bent om veel door de stad te rijden, kun je het beste kiezen voor een compact model, zodat je gemakkelijker kunt parkeren. Reserveer een auto met een navigatiesysteem zodat je zeker weet dat je niet verdwaalt in de drukke stad. Als je in de zomer een van de steden in de buurt, zoals Leuven of Gent, gaat bezoeken, dan is airconditioning geen overbodige luxe. Verder kun je nog filteren op autoverhuurder, prijs en specificaties zoals automaat of handgeschakeld.

Rijden in Brussel

Met je eigen huurauto ben je niet afhankelijk van openbaar vervoer en rijd je op je gemak naar een andere stad. Houd er rekening mee dat je binnen de kleine ring (R20) nergens harder mag dan 30 km/u. Parkeren langs de weg is in het centrum doorgaans beperkt tot 2 uur en tegen betaling. In het centrum zijn ook volop betaalparkeergarages waar je langer mag parkeren. Er zijn verschillende gratis transitparkings aan de rand van de stad.